2024. június 16. - vasárnap
Események betöltése

« Összes Események

 • Ez az esemény elmúlt.

2016 – külhoni magyar fiatal válallkozók éve

2016-04-18 @ 10:30 - 15:00

A Miniszterelnökség Nemzetpolitikai ÁllamtitkárságaDesign Terminállal együttműködésben a 2016 a külhoni magyar fiatal vállalkozók éve program keretében 2016 márciusa és májusa között Kárpát-medencei körutat szervez. A körút során tizennégy helyszínre látogatunk el a Kárpát-medencében. A körút célja a 40 év alatti helyi pályakezdő vállalkozók szakmai erősítése és támogatása, az induló vállalkozások segítése.

A Design Terminál a magyar kreatívipar fejlesztéséért felelős ügynökség. Célja, hogy a digitális gazdaság, a formatervezés és a várostervezés ágazataiban tevékenykedő, magas hozzáadott értéket előállító hazai vállalkozások sikerrel érjék el a globális piacot

A körút során gyakorlott mentorok tartanak majd négy órás szakmai előadásokat fiatal vállalkozók és vállalkozni vágyó fiatalok számára. A tréning kiegészül egy személyre szabott konzultációs fórummal nyolc kiválasztott vállalkozás számára, amely keretében a vállalkozások egy térítésmentes, 45 perces intenzív tanácsadásban részesülhetnek PR, marketing, kommunikáció, pénzügyi tervezés, illetve üzletfejlesztés területeken. A konzultációs alkalmakra a mentorok bármilyen területről érkező vállalkozókat szívesen fogadnak.

Az előadások szabadon látogathatóak, de jelentkezéshez kötöttek. Ezért javasoljuk, hogy a www.vallalkozokeve.hu honlapon töltsék ki a jelentkezési lapot, mivel az egyes helyszínekre a jelentkezést a terem férőhelyeinek beteltével vagy legkésőbb a rendezvény előtt öt nappal zárjuk.

A szakmai tanácsadást igénylő vállalkozók és vállalkozói csoportok egy, a tevékenységükre irányuló rövid kérdőív kitöltésével jelentkezhetnek, ami szintén a www.vallalkozokeve.hu honlapon érhető el.

 

Időpontok, helyszínek:

 1. március 9.         Dunaszerdahely
 2. március 18.       Eszék
 3. március 21.       Marosvásárhely
 4. március 22.       Székelyudvarhely
 5. március 23.       Sepsiszentgyörgy
 6. március 24.       Csíkszereda
 7. március 30.       Rimaszombat
 8. április: 4.           Szabadka
 9. április 5.            Nagybecskerek
 10. április 18.          Kassa
 11. április 29.          Beregszász
 12. május 9.            Lendva
 13. május 24.          Szatmárnémeti
 14. május 25.          Kolozsvár

 

A rendezvények pontos helyszínéről hamarosan tájékoztatást nyújtunk honlapunkon.

forrás: www.vallalkozokeve.hu

Részletek

Dátum:
2016-04-18
Időpont:
10:30 - 15:00
Esemény kategóriák:
,

Helyszín

Hotel Teledom
Moyzesova 58 04001 Slovakia (Slovak Republic) + Google Térkép
Phone
+421 55 3274 401
View Helyszín Website
xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree.net xvideospornfree