2024. június 16. - vasárnap
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Barbara Hubert és Kamila Bednarska: Common – kiállításmegnyitó

2023-06-08 @ 17:30

2023. június 8-án, 17.30 órakor nyílik Barbara Hubert és Kamila Bednarska lengyel képzőművészek kiállítása a kassai MaJel Rovás Központ FiguratiF Galériájában.

A „Közös” című kiállítás a két lengyel művész idén készült legújabb festményeit tárja elénk. A kiállítás motivációját olyan emberek gondolatai, beszélgetései, művészi felismerései adták, akik közel állnak egymáshoz, azonban az őket érdeklő tartalom észlelésének és közvetítésének módja nagyon eltérő. A kiállítás célja, hogy bemutassa az emberi kapcsolatokat, amelyek nagy hatással vannak a kreativitásra, valamint, hogy népszerűsítse a kortárs művészet területén azon művészeti tevékenységeket, amelyek kifejezik az egyéni, sokszor intim különbségek és hasonlóságok észlelésének módját. Ezeken a műveken megmutatkoznak a művészek közötti különbségek, de az a pillanat is, amikor a köztük lévő eltérés megleli a harmóniát.

Kamila Bednarska grafikával, rajzolással és festéssel foglalkozik. A Rzeszówi Egyetem művészeti szakán végzett, és az egyetem Bölcsészettudományi Karának Grafikai Tanszékén dolgozik. Barbara Hubert fest és rajzol, a krakkói Képzőművészeti Akadémián végzett. 2022-től a Rzeszówi Egyetem doktori képzésének doktorandusza.

A kiállítás július 4-ig látható minden hétköznap 10 és 18 óra között (FiguratiF Galéria, Kassa, Erzsébet utca 42.)

Részletek

Dátum:
2023-06-08
Időpont:
17:30
Esemény kategória:

Szervező

Rovás Polgári Társulás
Phone
+421 907 925 796
Email
rovas@rovas.sk
View Szervező Website

Helyszín

MaJel Központ
Alžbetina 42
Kassa, Szlovákia
+ Google Térkép
xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree.net xvideospornfree