2024. június 12. - szerda
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

OMEGA TESTAMENTUM

2016-12-10 @ 19:00

19EUR

Testamentum címmel új albuma jelenik meg decemberben az Omega együttesnek. Az ötvenöt éve működő rockzenekar a kassai Steel Arénában mutatja be lemezét.

Az Omega Rimaszombatban, Pozsonyban és Kassán is koncertezett az utóbbi hónapokban. „Kassán legutóbb az Omega Oratóriumot játszottuk a Szent Erzsébet-székesegyházban. Új albumunk a zenekar megalakulásának 55. évfordulójára készül, és nagyrészt új dalokból áll. Nem búcsúkoncertről, továbblépésről van szó” – mondta Kóbor János, az Omega frontembere. A Testamentum elkészítésén számos korábbi Omega-tag is dolgozik. Az együttes frontembere szerint minden zenész, aki valaha dolgozott velük, valódi omegás. A kassai koncertet is a dunaszerdahelyi EloKoncert szervezi. „December 10-én lesz a koncert, de az együttes előtte, augusztus 12-én a Hodosi Lakomán is fellép” – árulta el Török Adrienn, a szervezőiroda vezetője.

A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas Omega 1962-ben alakult. Zenéjük úttörő a magyar könnyűzene történetében. 1968-ban jelent meg önálló albumuk Magyarországon Trombitás Frédi és a rettenetes emberek címmel, de övék volt az ország első kinyitható lemezborítós albuma is.

(PR, nr)

forrás: ÚJ SZÓ

kép: ÚJ SZÓ

Online jegyvásárlás: https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=65217

Részletek

Dátum:
2016-12-10
Időpont:
19:00
Összeg:
19EUR
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , ,

Helyszín

Steel Aréna
, Nerudova
Kassa-Košice, 04001 Szlovákia
+ Google Térkép
xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree.net xvideospornfree