2024. március 5. - kedd
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Terror – bírósági dráma, a néző dönt

2019-10-28 @ 18:00

Egy katonai pilóta lelő egy terroristák által eltérített utasszállító repülőgépet. Dönteni kellett hetvenezer néző a stadionban, vagy 164 utas a fedélzeten. Lars Koch döntött és megölt 164 embert.

Mi lenne, ha nekünk kellene arról dönteni, hogy bűnös-e vagy sem.

Sorjáznak az érvek és ellenérvek, árnyalódik az alaphelyzet, bonyolódik a döntés háttere. A kérdés végül mégiscsak végtelenül egyszerű: gyilkos vagy nem gyilkos? Ahogy a főszereplő is a saját bőrén tapasztalta meg milyen is dönteni, hogy az állásfoglalásnak visszafordíthatatlan következményei vannak, úgy a nézők is megtapasztalhatják, milyen is felelősséget vállalni a véleményünkért.

Szavazási útmutató
A szünet után, a terembe lépéskor, minden néző kap egy kavicsot, amivel szavaznia kell. Segítőink majd körbeadnak néhány szavazóurnát, melyek két rekeszből állnak.

Az egyik rekeszen a FELMENTEM a másik rekeszen pedig az ELÍTÉLEM felirat látható. A szavazás ideje alatt maradjanak a teremben és gondolkodjanak.

Ha meghozták a döntésüket, dobják a kavicsot a megfelelő rekeszbe, majd adják tovább a szomszédjuknak. Végül a szavazóurnákat a segítők összeszedik és megkezdődhet a szavazatok összeszámlálása.

A szavazási eredményeket, nemcsak annak az előadásnak az eredményeit, melyen Ön is részt vett, de a világ bármely pontján játszott Terror előadás végszavazásainak alakulását, nyomon követheti a http://terror.theater/  honlapon.

Felelősségteljes szavazást kívánnak az előadás alkotói.

Rendező: Czajlik József

Szereplők:

Lars Koch, vádlott – Habodász István m.v.

Bírósági elnök – Nagy Kornélia

Nelson, államügyésznő – Vasvári Emese

Biegler, védő – Menszátor Héresz Attila m.v.

Franziska Meiser – Varga Szilvia

Christian Lauterbach – Bocsárszky Attila

Jegygyőkönyvvezető – Novák Éva m.v.

Details

Date:
2019-10-28
Time:
18:00
Event Category:

Venue

Thália Színház
Mojmírova 3
Kassa-Košice, 04001 Szlovákia
+ Google Map
Phone
00421-55-622 58 66
View Venue Website
xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree.net xvideospornfree