2024. június 12. - szerda
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Thália Színház – Márai Sándor: Kaland (bemutató)

2019-10-10 @ 19:00

Dr. Kádár Péter professzor minden tekintetben sikeres. Igazgatói kinevezés, előkelő magánpraxis, ifjú feleség, kiváló munkatársak. Azonban néhány óra leforgása alatt kellemetlen meglepetésben lesz része orvosként is, férfiként is. Nem is sejti, hogy amíg őt ünneplik, addig hűségesnek hitt kollégája szökésre készül feleségével, Annával. Kádár elengedi Annát? Hol van a harmónia a szakmai sikerek és a magánélet között?
A Kalandnak, Márai Sándor legsikeresebb színpadi művének az ősbemutatója 1940-ben volt Budapesten a Nemzeti Színház Kamaraszínházában. Aztán több mint háromszázszor játszották, sőt filmváltozata is született.

Jogosan merül fel a kérdés: miben rejlik ennek az egyetlen helyszínen néhány óra alatt lejátszódó drámának a sikere? Márai úgy írta meg a történetet, hogy a cselekmény során valamennyi szereplő élete megváltozik. A Kaland a szerelem, a hűség és a hűtlenség, a karrier és a hivatástudat, a siker és a bukás drámája.

 

Rendező: Beke Sándor

 

Szereplők:

Kádár Péter, orvostanár – Kelemen Csaba m.v.

Anna, Kádár Péter felesége – Kiss Szilvia m.v.

Dr. Pálos Eszter, orvosnő – Varga Lívia

Dr. Zoltán, tanársegéd – Madarász Máté

Dr. Szekeres, orvos – Bocsárszky Attila

Asszisztensnő – Rab Henrietta

Újságíró – Szpisák Gyula m.v.

Komornyik – Illés Oszkár

Részletek

Dátum:
2019-10-10
Időpont:
19:00
Esemény kategória:

Helyszín

Thália Színház
Mojmírova 3
Kassa-Košice, 04001 Szlovákia
+ Google Térkép
Phone
00421-55-622 58 66
View Helyszín Website
xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree.net xvideospornfree