2024. március 2. - szombat
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ÚSMEV MOZI – Magyar nyelvű vetítések: WONKA

2023-12-17 @ 18:00

ÚSMEV MOZI – Magyar nyelvű vetítések: WONKA

Az Úsmev mozi a magyar közönségnek is kedvez vetítéseivel. Minden hónapban a kínálatukban megjelenik egy film magyar szinkronnal vagy eredeti magyar hanggal. Vetítésre kerülnek a közönség aktuális kedvencei, de a magyar filmipar termékei is. Nem feledkeznek meg a legkisebbekről sem. Azok a gyermekek is megtalálják a kedvenc animációs filmjeiket, akik közelebbinek érzik a magyar nyelvet.
2023. december 17-én (vasárnap) 18:00-tól a WONKA című filmet tekinthetik meg az érdeklődők magyar nyelven.
WONKA

Végre lehull a lepel a csokik mágusa, az édességek géniusza, a legkülönlegesebb, legízesebb, legfurább csokigyáros, Willy Wonka életének nagy titkáról: arról, hogy ő is volt gyerek. Aztán fiatalember. Bejárta a világot, út közben egy egész kicsit meglopott egy társai közt igen nyúlánknak számító Umpa-Lumpát (Hugh Grant), őrült csokikat talált fel, és még őrültebb álmokat hajkurászott: arra vágyott, hogy a világjárás véget érjen, ő letelepedjen, és megnyithassa bűvös-bájos-ízes-mágikus csokiboltját. De a szülővárosában sajnos már működik egy csokigyáros trió, amely a legkeserűbb módszerektől sem riad vissza, ha a csokibirodalmát kell megvédenie. Wonka azonban a bajban, a rabságban vagy akár egy gőzmosodában is megőrzi ötletekből kifogyhatatlan jó kedvét, és készen áll rá, hogy bebizonyítsa: a legjobb dolgok az életben egy nagy álommal kezdődnek, és annak, aki elég szerencsés hozzá, hogy Willy Wonka közelében éljen, azzal bármi megtörténhet.

 

Details

Date:
2023-12-17
Time:
18:00
Event Category:

Organizer

Kino Úsmev
Email
info@kinousmev.sk
View Organizer Website

Venue

Kino Úsmev
Kasárenské námestie 1
Košice, 04001 Szlovákia
+ Google Map
View Venue Website
xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree.net xvideospornfree