2024. március 4. - hétfő
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Csányi Sándor önálló estje avagy miért ne próbáljuk megérteni a nőket

2015-05-26 @ 20:00 - 22:00

13EUR

Csányi Sándor budapesti színművész önálló estje.

A rendezvény fővédnöke Szesztay Ádám, Magyarország kassai főkonzulja.

Leírás:

Az egyszemélyes vígjáték főszereplője Sanyi, a hímsoviniszta férfi. Nem mintha létezne a világon másmilyen, de Sanyi legalább beismeri, hogy ő az! Két héttel ezelőtt elhagyta a menyasszonya, pontosabban épp két hét gondolkodási időt adott neki, hogy megválaszolja a nagy kérdést: „Mit akar a nő?” 
A két hét elteltével, menyasszonya telefonhívására várva, a hiúságában sértett Sanyi elkeseredetten összegzi tépelődéseinek eredményét, és a „stand-up comedy” elemeit is ötvöző fergeteges előadásban idézi fel a nőkkel kapcsolatos emlékeit és tapasztalatait. Eközben a gondolkodását formáló más hímsoviniszta férfiak alteregóit is magára ölti, vagyis bár egyszemélyes színdarabot látunk, mégis hat férfitípus elevenedik meg a színpadon, akik tanácsaikkal és történeteikkel inkább összezavarják Sanyit, semmint segítik abban, hogy a fenti, nagy kérdésre megtalálja a választ. Hogy ez végül sikerül-e neki, egyelőre maradjon titok! 
Végre bepillantást nyerhetnek a férfiagy és persze a női lélek rejtelmeibe!

Jegyek megvásárolhatóak az alábbi linken: http://www.ticketportal.sk/event.aspx?ID=20751&iframe

Csányi Sándor est másolat

Details

Date:
2015-05-26
Time:
20:00 - 22:00
Cost:
13EUR
Event Categories:
,
Event Tags:
,

Organizer

Venue

xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree.net xvideospornfree