2024. március 2. - szombat
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Havasi Symphonic – Kassa 2023

2023-11-11 @ 20:00

Havasi Symphonic – Kassa 2023

November 11, 20:00 – Steel Arena Kassa

A londoni Wembley Arénában, a berlini Mercedes-Benz Arénában és a New York-i Carnegie Hallban rendezett rendkívül sikeres koncertek után a HAVASI Symphonic Concert Show először a Szlovák Köztársaságban, Kassán kerül megrendezésre 2023.11.11-én a Steel Arénában.

Hivatalos jegyek kizárólag a Ticketportalon kaphatók.

A programban 100%-ban eredeti művek szerepelnek napjaink egyik legizgalmasabb és legsokoldalúbb fiatal zeneszerzőjétől, HAVASI-tól. Innovatív zenéje olyan, amilyet még nem hallottál; egyszerre friss, szenvedélyes és szórakoztató.

Egy hihetetlen zenei utazás
Semmihez sem hasonlítható, amit eddig láttál


A HAVASI Symphonic egy olyan zenei látványosság, amelyet csak átélve hihetsz el. Az eredeti programban szólózongora, teljes szimfonikus zenekar, rockzenekar és világzenei szólisták találkoznak egy színpadon. A művészek izgalmas utazásra viszik a közönséget, ahol különböző zenei jelenetek bontakoznak ki, különböző érzelmeket és hangulatokat felfedezve, mindezt a legmodernebb hang-, színpad- és fénytechnikával kiegészítve.

Zongoravirtuóz
Senki máshoz nem hasonlítható

A Liszt Ferenc Zeneakadémián végzett, klasszikusan képzett zongoravirtuóz HAVASI korunk egyik legváltozatosabb és legizgalmasabb fiatal művészeként vált ismertté, aki világszerte izgalomba hozza a közönséget és teltházas stadionokban lép fel.
HAVASI világszerte teltházas koncerttermeket és arénákat adott már el, több mint 500 000 jegyet adtak el rá. Többek között a londoni Wembley Aréna, a New York-i Carnegie Hall, a berlini Mercedes-Benz Aréna, a tokiói Orchard Hall, a sydney-i Operaház és még sok más koncertre is elkeltek a jegyek.


Nem csak előadó hanem zeneszerző is.


Míg a modern klasszikus zene műfajában a legtöbb művész egyszerűen csak előadja vagy tolmácsolja valaki más zenéjét, HAVASI csak saját, eredeti műveit játssza – minden darab, amit a közönség hall, egy mélyen személyes mű, mintha saját szívéből és lelkéből vágták volna ki. Egy zeneszerzőt élőben látni, amint saját zenéjét adja elő, ritka, erőteljes, sőt varázslatos kapcsolatot teremt a közönség és a művész között.
Klasszikus virtuozitás találkozik a Las Vegas-i csillogássalAz eredetileg Brian Burke kreatív igazgató (Céline Dion, IL Divo, America’s Got Talent) és Gilles Papain látványtervező (Cirque du Soleil, Marseille-i Opera, Ballet de Monte Carlo) együttműködésével tervezett Las Vegas-i stílusú show a nemzetközi kultúra ünnepe. A HAVASI szimfonikus koncertshowja zeneileg és vizuálisan egyaránt magával ragadó előadás. Zongoraelőadása, szimfonikus zenekara, kórusa, világszínvonalú szólistái és énekesei egy színpadon egyesülnek, hogy a közönséget egy izgalmas és felejthetetlen zenei utazásra vigyék.

 

Details

Date:
2023-11-11
Time:
20:00
Event Category:

Venue

Steel Aréna
, Nerudova
Kassa-Košice, 04001 Szlovákia
+ Google Map
xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree.net xvideospornfree