2024. március 6. - szerda
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Rendszer nélküli világrend – Racionális magyarázatok egy őrült világban

2023-11-09 @ 18:00

Rendszer nélküli világrend

Racionális magyarázatok egy őrült világban

Somkuti Bálint – a Mathias Corvinus Collegium Geopolitikai Műhelyének kutatótanára

November 9., 18:00 – MaJel Rovás Központ, Alžbetina 42, Kassa

A Mathias Corvinus Collegium Nonprofit Szervezet kiemelt célja, hogy ne csak dunaszerdahelyi központjában, hanem a Felvidék más magyarlakta városaiban is a közösség rendelkezésére álljon. Éppen ezért nyilvános, ingyenes, mindenki számára elérhető rendezvényekkel készülünk számos városba. Dunaszerdahely mellett Pozsonyban, Komáromban, Érsekújvárban, Párkányban, Rimaszombatban, Kassán és Királyhelmecen is találkozhatnak az MCC rendezvényeivel.

A részvétel INGYENES, de REGISZTRÁCIÓHOZ kötött. Kérjük az érdeklődőket, ezen a linken keresztül jelezzék részvételi szándékukat:
Időpont: 2023. november 9. (18:00)
Helyszín: Kassa 040 01, Magyar Jelenlét Háza, MaJel Rovás Központ, Alžbetina 42.
Vendégünk Dr. Somkuti Bálint, az MCC Geopolitikai Műhelyének kutatótanára, hadtörténész, biztonságpolitikai szakértő lesz.
Az a kor, amelyben jelenleg élünk, a világpolitikai erőviszonyok megváltozásáról szól, Somkuti tehát nem csak az aktuális biztonságpolitikai kihívásokat ismerteti, az előttünk álló évtizedekben ránk váró veszélyekről is szót ejt előadásában.
„Az összes olyan szabály, amelyet eddig kőbe vésettnek hittünk, a szemünk láttára változik meg. Innentől kezdve fel kell készülnünk egy átalakulásra, amelynek a végén ott lehet a fény, de addig is ki kell tartanunk!”

 

Details

Date:
2023-11-09
Time:
18:00
Event Category:

Venue

MaJel Központ
Alžbetina 42
Kassa, Szlovákia
+ Google Map
xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree.net xvideospornfree