2024. február 28. - szerda
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

IPARI NYÍLTNAP – Nyiss ajtót a jövőd felé!

2016-01-27 @ 09:00 - 15:00

Kapunyitás a jövő felé

A kassai magyar Ipari, jelenlegi nevén a Szakkay József Szakközépiskola már közel másfél évszázada a felvidéki magyar szakképzés fellegvára. Ezt a küldetést kívánja teljesíteni a jövőben is, amihez minden műszaki és pedagógiai feltétele biztosított, ám ehhez diákokra is szüksége van. Az alapiskola végzősei számára ezért szeretnék bemutatni az iskola működését, szaktantermeit, kollégiumát s az iskolai életet egy NYITOTT NAP keretében január 27-én, szerdán délelőtt, s ráadásul ebéd után még egy látványos műszaki kiállítást is megtekinthetnek az érdeklődők, ahol az iskola jelenlegi diákjai kalauzolják majd őket. A következő tanévben a mechatronika, elektrotechnika, műszaki líceum (számítástechnika és informatika), kereskedelmi akadémia és a most induló regionális turizmus szakokon kezdhetik meg tanulmányaikat, akik ide jelentkeznek és sikeres felvételt nyernek.
Nagykapos és Királyhelmec valamint Rimaszombat felől is külön autóbusszal érkeznek az előzetesen bejelentkezettek, de akár a szülők is betekintést nyerhetnek ekkor az iskola életébe.

(mml)
PLANTILLA TRABAJO FREEPIK

Details

Date:
2016-01-27
Time:
09:00 - 15:00
Event Categories:
, ,
Event Tags:

Organizer

Szakkay József Szakközépiskola
Phone
055/6224527
Email
skola@ipari.sk
View Organizer Website

Venue

Szakkay József Szakközépiskola
Grešákova 1
Kassa-Košice, 04001 Szlovákia
+ Google Map
Phone
055/6224527
View Venue Website
xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree.net xvideospornfree