2023. június 5. - hétfő
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Magyar Filmek Fesztiválja

2021-12-02 @ 17:00 - 2021-12-04 @ 21:00

Magyar Filmek Fesztiválja, 2021. december 2. – 4.
VÁLTOZÁS! A fesztivált a lockdown miatt a szervezők határozatlan időre elhalasztják. 
A tavalyi évben megvalósult magyar filmművészeti miniszemlét követően idén megrendezésre kerül a Magyar Filmek Fesztiváljának 1., teljes értékű évfolyama. A nézőket műfajában rendkívül színes választékkal várjuk, lesz komédia, thriller és bűnügyi film, sőt még egy színészeti mesterkurzus is.
A gazdag programkínálatból hadd említsük meg az 1971-es Szindbád felújított változatát vagy a Külön falka c. filmet, amelynek középpontjában egy bűnöző és a 12 éves lánya közötti összetett kapcsolat áll. A Berlinalén díjat nyert Természetes fény című történelmi drámát maga a rendező, Nagy Dénes fogja bemutatni.
Meghívásunkat elfogadta a közkedvelt színésznő, Kerekes Vica is, aki egy színészeti mesterkurzussal készül a nézők számára. A szemlén filmjei közül az Apró mesék c. thrillert és a Hab c. romantikus komédiát vetítjük.
Köszönjük szépen az együttműködést a fesztivál partnereinek: Magyarország Kassai Főkonzulátusának, a Kult Minor – Kisebbségi Kulturális Alapnak és Kassa Városának.
A RENDEZVÉNYRE A TELJES VÉDETTSÉGGEL RENDELKEZŐKET VÁRJUK.

Részletek

Kezdés:
2021-12-02 @ 17:00
Vége:
2021-12-04 @ 21:00
Esemény kategóriák:
,

Szervező

Kino Úsmev
E-mail:
info@kinousmev.sk
View Szervező Website

Helyszín

Kino Úsmev
Kasárenské námestie 1
Košice, 04001 Szlovákia
+ Google Térkép
View Helyszín Website
xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree.net xvideospornfree