2023. szeptember 30. - szombat
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Szent István-napi ünnepség

augusztus 18 @ 15:00 - 18:30

Szent István-napi ünnepség

Szent István Polgári Társulás, Szakkay József Polgári Társulás (Magyar Iparista Klub), Bocskai Keresztyén Társaság – Kassa Szent István-napi ünnepséget szervez
a nemzeti összetartozás szellemében.

Az ünnepet azzal a jóindulatú szándékkal és önerőből szervezik, hogy egyszer az év folyamán a magyar jellegű kassai szervezetek tagjai, azok családjai, barátai és ismerősei Szent István király tiszteletére találkozhassanak.

Időpont: 2023. augusztus 18. (péntek), 15.00 – 18.30 óra között.

A tervezett ünnepi műsor:

Magyar Himnusz – Emlékezés Szent István királyra – Az új kenyér megáldása – Köszönet egyes sokat cselekvő kassainak, díszoklevelek átadása – Verses-énekes emlékezés, az Őszirózsa énekegyüttes előadása – Uzsonna – Szabad program – Zárszó és a Szózat eléneklése.

A B!strovás kávézója a vendégek rendelkezésére áll. Aki igényli az uzsonnát (gulyás, 2 dcl bor vagy egy kis sör), az megrendelheti 8 euró értékű jegy megvásárlásával a B!stRovás étteremben munkanapokon (10.00–20.00 óra között) augusztus 14-ig.

Részletek

Dátum:
augusztus 18
Időpont:
15:00 - 18:30
Esemény kategória:

Helyszín

MaJel Központ
Alžbetina 42
Kassa, Szlovákia
+ Google Térkép
xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree.net xvideospornfree