2023. december 4. - hétfő
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

ÚSMEV MOZI – Magyar nyelvű vetítések: Megfojtott virágok

október 29 @ 18:00

ÚSMEV MOZI – Magyar nyelvű vetítések: Megfojtott virágok

Az Úsmev mozi a magyar közönségnek is kedvez vetítéseivel! 2023. október 29-én (vasárnap) 18:00-tól a Megfojtott virágok című amerikai western, történelmi drámát tekinthetik meg az érdeklődők magyar nyelven.

Megfojtott virágok
A huszadik század fordulóján az olaj mesés vagyont hozott az oszázs törzs tagjainak, szinte egyik pillanatról a másikra valóságos krőzusok lettek. Az őslakosok pénze azonnal felkeltette a fehér nyerészkedők figyelmét, akik kezdetben megtévesztéssel, zsarolással és lopással próbálták őket megrövidíteni, majd gyilkossághoz folyamodtak. A Megfojtott virágok megtörtént eseményeken alapuló nagyszabású vadnyugati bűneposz, amelyet egy különös szerelem fénytörésében ismerhetünk meg: Ernest Buckhart (Leonardo DiCaprio) és Mollie Kyle (Lily Gladstone) kapcsolatában az igaz szenvedély a legsötétebb árulással fonódott össze. A film további főszereplői Robert De Niro és Jesse Plemons, rendezője az Oscar®-díjas Martin Scorsese, a forgatókönyvet Eric Roth és Scorsese írták David Grann bestselleréből.

 

Részletek

Dátum:
október 29
Időpont:
18:00
Esemény kategória:

Szervező

Kino Úsmev
E-mail:
info@kinousmev.sk
View Szervező Website

Helyszín

Kino Úsmev
Kasárenské námestie 1
Košice, 04001 Szlovákia
+ Google Térkép
View Helyszín Website
xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree.net xvideospornfree