2024. március 5. - kedd
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ÚSMEV MOZI – Magyar nyelvű vetítések: Megfojtott virágok

2023-10-29 @ 18:00

ÚSMEV MOZI – Magyar nyelvű vetítések: Megfojtott virágok

Az Úsmev mozi a magyar közönségnek is kedvez vetítéseivel! 2023. október 29-én (vasárnap) 18:00-tól a Megfojtott virágok című amerikai western, történelmi drámát tekinthetik meg az érdeklődők magyar nyelven.

Megfojtott virágok
A huszadik század fordulóján az olaj mesés vagyont hozott az oszázs törzs tagjainak, szinte egyik pillanatról a másikra valóságos krőzusok lettek. Az őslakosok pénze azonnal felkeltette a fehér nyerészkedők figyelmét, akik kezdetben megtévesztéssel, zsarolással és lopással próbálták őket megrövidíteni, majd gyilkossághoz folyamodtak. A Megfojtott virágok megtörtént eseményeken alapuló nagyszabású vadnyugati bűneposz, amelyet egy különös szerelem fénytörésében ismerhetünk meg: Ernest Buckhart (Leonardo DiCaprio) és Mollie Kyle (Lily Gladstone) kapcsolatában az igaz szenvedély a legsötétebb árulással fonódott össze. A film további főszereplői Robert De Niro és Jesse Plemons, rendezője az Oscar®-díjas Martin Scorsese, a forgatókönyvet Eric Roth és Scorsese írták David Grann bestselleréből.

 

Details

Date:
2023-10-29
Time:
18:00
Event Category:

Organizer

Kino Úsmev
Email
info@kinousmev.sk
View Organizer Website

Venue

Kino Úsmev
Kasárenské námestie 1
Košice, 04001 Szlovákia
+ Google Map
View Venue Website
xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree.net xvideospornfree