Mint ahogyan a képen is látszik, az üzlet a földszinten fog elhelyezkedni. Maga a bódé a fenntarthatóság jegyében épült, skandináv dizájnban. Nyitvatartási ideje a többi üzletét követi majd, tehát reggel 9-től este 9-ig fogadja a vásárlókat. Nem egy klasszikus üzletről van szó, a lényege abban rejlik, hogy az alkalmazottak segítenek majd a vásárlóknak a lakberendezéssel és az online vásárlással.

„Fontos számunkra, hogy minél közelebb legyünk a vásárlóinkhoz és biztosítsuk számukra a kényelmes vásárlást a minőségi szolgáltatásainkkal együtt. Ennek a stratégiának a jegyében az IKEA az egész világon megkezdte a pop-up üzletek koncepciójának a tesztelését. A kelet-szlovákiai régióba a lakberendezési szakértelmünket szeretnénk elhozni.” – magyarázza Ján Petráško, a kassai üzlet menedzsere.

Amennyiben ön is igénybe venné ezt a segítséget, az Ikeánál ingyen megteheti. Ez alól csupán a konyhák megtervezése képez kivételt. Ezen felül, az első 50 vásárló még ajándékot is kap majd, mégpedig annak formájában, hogy az üzlet elengedi az áruátvétel 15 eurós díját a kassai átvevőponton.

„Az IKEA Pop-up Kassa csak egy átmeneti dolog lesz. Nagyon kíváncsiak vagyunk a vásárlók reakcióira. Az eredmények alapján kiértékeljük a projektet és ezután döntünk a következő lépésekről.” – tette hozzá Lucia Klečková, a projekt vezetője.

Forrás: Startitup, borítókép: Aupark