Fedezd fel a Kimondo podcast új, robbanásszerű évadát, amely tele lesz inspiráló történetekkel és lenyűgöző vendégekkel! Kövesd az izgalmas beszélgetéseket olyan különleges személyiségekkel, mint a világhírű hegedűs Gezalius, vagy a kertészkedés szerelmese, Petrik Szilárd. Merülj el a dokumentumfilmek világában Kerekes Péterrel, és fedezd fel a jóga művészetét Antal Ágotával! Ne hagyd ki a kerékpáros kalandokat Stibrányi Guszti társaságában, vagy a zene és kultúra varázsát Karmen Pál-Balázzsal és Vica Kerekesel! És mindezt csak a Kimondo podcast új, felcsillanó évadában! Csatlakozz hozzánk, és készülj fel arra, hogy felfedezzük az élet sokszínűségét és inspiráló történeteit! 

Ismerd meg a Kimondo podcast legújabb vendégeit!

1. Kiss Imre – Az orvoslás szerelmese: Hallgasd meg, ahogy Kiss Imre, a nőgyógyász meséli életútját a gimnáziumtól egészen a prágai orvosi tanulmányokig, és hogyan vált a nőgyógyászat és szülészet területének elkötelezett szakértőjévé. Fedezd fel, hogyan küzdött az édesanyák és gyermekek életét veszélyeztető hagyományos gyakorlatok ellen Kenyában, és hogyan használja a Da Vinci rendszert Prágában a precíz és kevésbé invazív műtétek során!

2. Karmen Pál-Balázs – Zene és Fejlődés: Karmen Pál-Balázzsal folytatott beszélgetésünkben kiderül, hogyan építette fel zenei karrierjét kezdeti tehetségkutató műsoroktól egészen saját dalainak megalkotásáig, miközben megosztja tapasztalatait a televíziós műsorok világából és a rajongók megtartásáról!

3. Stibrányi Guszti – Pedál a Világ körül: Csodálatos kalandok és inspiráló történetek várják, amint Stibrányi Gusztáv elmeséli hihetetlen kerékpáros útját Alaszkától Dél-Amerika alsó részéig, megosztva a felkészülés kihívásait és az út során szerzett élményeket!

4. Antal Ágota – A Jóga Művészete: Csatlakozz a beszélgetéshez Antal Ágotával, a jógatanárral, ahogy megosztja tapasztalatait és nézeteit a jógáról, a spiritualitásról és az életről, és hogyan segíthet a jóga megtalálni a belső békét és harmóniát!

5. Kerekes Péter – A Dokumentumfilm Varázsa: Ismerd meg Kerekes Péter dokumentumfilmes rendező és producer életét és munkásságát, ahogy beszél az autenticitás fontosságáról a filmművészetben és az érzelmi aspektusokról a filmes alkotásokban!

6. Vica Kerekes – Kultúra és Szabadság: Fedezd fel Vica Kerekes színésznő világát, ahogy mesél munkájáról a színházban és a filmiparban, miközben kiemeli a kultúra és művészet fontosságát a társadalomban!

7. Petrik Szilárd – A Színpadtól a Kertig: Hallgasd meg Petrik Szilárdot, ahogy meséli, hogyan hagyta el a színpadot új szenvedélyéért, a kertészkedésért, és hogyan talált új értelmet és békét az életben és a természetben!
8. Géza Hosszu-Legocky alias Gezalius – A Zene Csodája: Találkozz a világhírű hegedűssel, Geza Hosszu-Legockyval, aki megosztja történetét az operaházak és koncerttermek színpadaitól egészen a Grammy-díjakig!