Idén már ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Panda Camp, a felvidéki fesztivál, amely az évek során igazi közösségi élménnyé nőtte ki magát, és egyre több érdeklődőt vonz.

Zenei kínálata idén különösen gazdag lesz, összesen 11 fellépővel. A fő előadók között szerepel a Credit, a MonaLisaSmile, és idén először a klubhelységben a Zsé terv is bemutatkozik a Panda közönsége előtt, gondoskodva a fergeteges hangulatról. Különböző stílusokban megnyilvánuló, ám mégis egységes zenei felhozatalt állítottunk össze, hogy mindenki megtalálja a hozzá legközelebb állót.

A bódvavendégi focipályán idén kiemelt figyelmet fordítottak a belső, fedett tér megújítására: épült egy színpad, megnövelték a táncteret, reményeink szerint még jobb élményt nyújtva a látogatóknak. Emellett a fesztivál egy kisebb programsátorral is bővül, ahol változatos programokkal készülnek.

Izgalmas PUB kvízzel várják a látogatókat, ahol bárki próbára teheti tudását különféle témákban. A társasjátékok rajongói is találnak maguknak elfoglaltságot, hiszen játékok széles választékából lehet majd válogatni és kellemesen elütni napközben az időt, valamint összefonódni régi és új barátokkal is. Továbbá, egy különleges eseménnyel is készülnek: élőben lehet majd megtekinteni egy Spakli podcast epizódot, amely Kupec Zsolt és Mir Dávid közös együttműködése, garantálva az önfeledt szórakozást.

A fesztivál minden évben egyre népszerűbb, és örömmel látják, hogy a látogatók száma folyamatosan növekszik.

További információk, valamint az elővételes jegyek a weboldalon elérhetőek: Panda Camp Weboldal