A Thália Táncestek keretében 2023. december 7-én 19 órai kezdettel a Kassai Thália Színházban egy magyarországi táncegyüttes egyedi műsorral lepi meg a közönséget. GG Tánc Eger művészei az Ahogy tetszik  újratöltve című nagysikerű táncelőadásukat mutatják be, melyben Shakespeare vígjátékát a tánc nyelvén viszik közönség elé. 

Shakespeare egyik legismertebb vígjátékában egymás ellen fordulnak testvérek, fiatalok szerelmesek lesznek egymásba, nevetnek és sírnak, álalakba bújnak, elvesztik majd újra megtalálják egymást, és felbukkan egy szomorú bohóc is, akinek mindenkiről megvan a véleménye. Ezt a klasszikus történetet dolgozza fel a tánc nyelvén a Harangozó-díjas Kulcsár Noémi, aki sajátos groteszk és abszurd humorával keres mai megfelelőket Shakespeare különc figuráinak, miközben a GG Tánc Eger táncosainak segítségével színpadra állítja a klasszikus komédiát, amelyben „színház az egész világ!”

Az előadásra jegyek már kaphatók a Márai Stúdió jegypénztárában! A jegy ára 6€. A Thália bérletes nézői elővételben kedvezményesen vásárolhatnak jegyet az előadásra

Bővebb információért a +421-55-623 36 43 telefonszámon, vagy az info@thaliaszinhaz.sk e-mail címen.

/sz/