Broadway musical, bérletátnevezés és innovatív színházi tábor a kassai színházban

ÁJLÁVJÚ – a musical revű

Broadway musical-lel zárja az évadát a kassai Thália Színház, melyet a teátrum igazgatója Czajlik József rendezésében láthat hamarosan a kedves közönség. Az élőzenés előadás a nő-férfi kapcsolatot dolgozza fel, hol humorosan, hol provokatívan. A megszámlálhatatlan karaktert a színház négy nagyszerű színésze (Dégner Lilla, Varga Lívia, Madarász Máté, Rubóczki Márkó) személyesíti meg a színpadon, már-már csodával határos módon. Az ígéretes zenés darab bemutatója május 25-én lesz, melyet 6 repríz követ majd.

Bérletek átnevezése – Tisztelgés az égi társulat előtt

A színház vezetősége úgy döntött, hogy tisztelegve az égi társulatba átszerződött kollégák emlékének átnevezi a bérletrendszer összes bérletét. Az átnevezés a széles publikum bevonásával történik majd és szavazás alapján kialakított sorrend szerint változnak meg a megszokott elnevezések. A szavazás lehetőségeiről a szociális hálón, hírlevélben és a színház honlapján lesz elérhető bővebb információ az elkövetkező hetekben.

Fotó: Wiktoria Prokopowicz

INNO THEATER CAMP – A TÁBOR, amely eltér a megszokottól

A színház egy olyan tábor szervezésén dolgozik, amely egyedülálló az országban. A színészet mellett népszerűsíteni szeretne a fiatalok körében minden olyan szakmát, amelyek nélkül az előadások nem tudnának megszületni, működni. Kellékes, fény- és hangtechnikus, díszletépítő, tervező, ügyelő, súgó. Szakmák, amikről keveset tudunk és hiány van belőlük a munkaerő piacon. Szeretettel vár tehát a színház minden 15 éven felüli fiatalt, akit érdekel a színház világa! Színészpalántákat, technikai beállítottságú és kreatív, kézműves embereket is. A táborban a legjobb szakemberektől és felvidéki mesterektől tanulhatnak a jelentkezők és megismerhetnek minden folyamatot, melyek egy előadás elkészüléséig vezetnek, a tervezéstől a bemutatóig.