2023. szeptember 25. - hétfő
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

EXPERIDANCE: Gyöngyhajú lány balladája – OMEGA MUSICAL

február 25 @ 19:00 - 21:15

EXPERIDANCE: Gyöngyhajú lány balladája – OMEGA MUSICAL
Mindenkiben ott van a szunnyadó gyermek, így a tündérmeséket a felnőttek is szeretik, csak be kell őket csomagolni „felnőtt köntösbe”! 2023. február 25-én, szombaton a kassai Steel Arena-ban varázsol el a „Gyöngyhajú lány balladája” című musical, mely egy fiatal lány felnőtté válásán, első nagy szerelmi csalódásán keresztül idézi meg a Balaton part, a tó ősi mitikus legendáit. A színpadon 24 ExperiDance táncművész, a mikrofonoknál 5 kiváló musicalszínész, a mese erősítésére 21 szenzációs Omega-sláger! Egy történet, amit mindenki átélt, aki volt fiatal és szerelmes!
A művet szeretettel ajánljuk mindenki figyelmébe, aki aktív energiákkal teli szeretne nosztalgiázni, egyben tisztelettel emlékezni Kóbor János, Benkő László és Mihály Tamás Omega Együttes társszerzőkre, alapító tagokra!

Részletek

Dátum:
február 25
Időpont:
19:00 - 21:15
Esemény kategóriák:
, ,

Helyszín

Steel Aréna
, Nerudova
Kassa-Košice, 04001 Szlovákia
+ Google Térkép
xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree.net xvideospornfree