2023. december 3. - vasárnap
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Kortárs képzőművészeti szimpózium magyarországi alkotókkal

február 27 @ 14:00 - március 5 @ 00:00

2023. február 27-től március 5-ig tart az első nemzetközi festőművészeti szimpózium a MaJel Rovás Központban, Kassán. Az „Összefestés” címmel megrendezett alkotóhét a magyar és szlovák művészek mellett lengyel és kirgiz résztvevőkkel gazdagodik.

Jelentkezhetnek azok is, akik szeretnének tanulni, mesterségbeli tudásukat tökéletesíteni, vagy csak alkotóként szeretnének bekapcsolódni a közösen festés hangulatába, ismerkedni, új szakmai kapcsolatokat kötni, a résztvevők portfólióját megismerni, és persze, szórakozni.

A szimpózium része egy kiállítás megnyitó, amelyre március 1-jén, 17.30-kor kerül sor. A kiállítás alkalmával Lucza Zsigmond festőművész, a Magyar Képzőművészeti Egyetem adjunktusa mutatkozik be műveivel.

A szimpózium hivatalos megnyitója február 27-én, 14 órakor lesz a Löffler ArtCampben (Kassa, Kmeťova 34.). Minden este 19 órától művészeti prezentációk is várhatók a MaJel Rovás Központban (Kassa, Erzsébet utca 42.)

Részletek

Kezdés:
február 27 @ 14:00
Vége:
március 5 @ 00:00

Szervező

Rovás Polgári Társulás
Telefon:
+421 907 925 796
E-mail:
rovas@rovas.sk
View Szervező Website

Helyszín

MaJel Központ
Alžbetina 42
Kassa, Szlovákia
+ Google Térkép
xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree.net xvideospornfree.net xvideospornfree xvideospornfree xvideospornfree.net xvideospornfree