A telet követően újabb veszélyes állapotban levő híd került felújításra a megye által, mégpedig az M1510-es számú, Laborc folyón átívelő híd a Nagymihályi járásbeli Vaján község előtt. A 126 m hosszú hidat csaknem 60 évvel ezelőtt építették, jelenleg a VI-es besorolásban van, ami építészeti-műszaki szempontból a nagyon rosszat jelöli.

Rastislav Trnka megyeelnök elmondása szerint a hidat azért sorolták be az idei felújítási munkálatok közé, mivel repedések találhatóak rajta, az alsó részéből beton darabok hullanak és nem működik a vízelvezetés sem. A komplex felújítását követve kényelmes és biztonságos lesz a rajta való áthaladás, valamint ezzel együtt nagyobb lesz a teherbírása is.

A márciusban kezdődött felújítási munkálatok miatt a forgalmat egy sávra korlátozták, mindezt azért, hogy az autósoknak ne kelljen elkerülőutakat használniuk. A forgalmat jelzőlámpa irányítja. A rekonstrukció költsége csaknem 972 ezer euró, amelyet az önkormányzat a saját forrásaiból biztosít be. A szerződés alapján pedig a hídnak szeptemberig kell elkészülnie.