Gornyitzki Adrienn, a Kassán született divattervező, lenyűgöző tehetségével és kreativitásával hódítja meg a divatvilágot. Budapesten a MOME-n tanult, széleskörű tudást és képességeket szerzett a divattervezés terén. Ambiciózus tervezőként Prágában találta meg ideális műhelyét, ahol kreativitását és elképzeléseit kibontakoztathatta.

Gornyitzki rendkívül figyelmes a részletekre, és személyes stílusa által egyedülálló, elegáns ruhakölteményeket alkot. Kreatív megközelítése lehetővé teszi számára, hogy az egyéniség és az érzelmek kifejeződjenek a ruhakölteményekben, a legapróbb részletekre is odafigyelve.

Az interjúból kiderül, hogy Prágában dolgozott, ahol tervezőként számos sikeres projektet vezetett. A minta tervezés mellett más területeken is kipróbálta magát, például gobelinkészítésben. Adrienn kreativitása és elkötelezettsége megnyilvánul a munkájában, amely számos országban elérhető és elismert.

A divattervező egyedi technikákkal dolgozik, például olyan szabásmintákat alkot, amelyeket saját kezével sző. A képzőművészeti háttere és szemlélete azt mutatja, hogy ruhakölteményeiben nem csak divatot teremt, hanem művészi üzeneteket is közvetít.

Gornyitzki nem csupán divattervezőként, hanem képzőművészként is definiálja magát, és célja, hogy munkáival ne csak megjelenítse, hanem érzelmeket és gondolatokat is kifejezzen. Kiállításai és tervei révén próbálja megosztani művészi vízióját a világgal, és terveit további kiállításokon és divatbemutatókon szeretné bemutatni.

A Kimondó talkshowt is nézze meg: