A Jahodná sport- és rekreációs központ, amely mindössze 15 km-re található Kassától, ideális hely nemcsak a tapasztalt síelők, hanem a pihenni vágyó családok számára is. Az idei síszezont hamarosan megnyitják.
Az idei síszezon elindulása az aktuális időjárási feltételektől függ majd. Kedvező időjárás esetén már december közepén fogadják az első síelni vágyókat. A síbérletek ára változatlan maradt, és elővételben megvásárolhatóak lesznek november 6-tól, a Vozárová 1, Barca városrész címen.


A Jahodná központban hétköznapokon 9:00 és 16:00 óra között lehet síelni. Hétvégén, ünnepnapokon és ünnepeken 8:00 és 16:00 óra között. A napi jegy ára felnőtteknek 30 euró, 140 cm alatti gyerekeknek 25 euró, a 4 órás jegy ára felnőtteknek 24 euró, gyerekeknek pedig 18 euró. Kaphatóak kedvezményes többnapos jegyek is, amelyek ára 55 eurótól kezdődik felnőtteknek két napra, és 130 euróig terjed ötnapos jegyek esetén. Ezeket a jegyeket a szezon bármelyik napján fel lehet majd használni.

A sport- és rekreációs központban lehetőség van esti síelésre is 17:00 és 21:00 óra között. Az esti síjegy ára felnőtteknek 30 euró, 140 cm alatti gyerekeknek 22 euró. Két órányi esti síelésért a felnőttek 22 eurót, a gyerekek pedig 16 eurót fizetnek. Az ajánlatban szerepelnek többnapos esti jegyek is, melyek ára 55 eurótól kezdődik felnőtteknek két órára, és 130 euróig terjed öt napos jegyek esetén felnőtteknek.

A Jahodná központban lehetőség van sífelszerelés kölcsönzésére is. A felnőtteknek 20 eurótól 108 euróig terjed a sífelszerelés kölcsönzésének ára egy napra, beleértve a sílécet, a sícipőt és a síbotot is. A 140 cm alatti gyermekeknek egész napos felszerelés 15 euróba kerül, 78 euróba pedig hét napra.

Csoportok számára a sport- és rekreációs központban multifunkciós pálya, valamint medence is rendelkezésre áll, és lehetőség van az étterem, a vadászszalon, a kunyhó vagy a kávézó kibérlésére is rendezvények esetén.

Pracu Eszter