Órákon át tartott a torlódás. A munkából haza igyekvő embereket egy csúnya karambol tartotta fel. Ma délután öt óra körül a Dargói Hősök Lakótelep és a Kassaújfalu jelzőlámpás kereszteződésében, a Gálszécsi úton történt a baleset. Egyelőre tisztázatlan okokból egy szürke Honda terepjáró átvágott az ellenirányba, majdnem egy személygépkocsit talált szembe, ami viszont kimanőverezte az ütközést, és a helyszínt el is hagyta. Szerencsétlenül járt viszont az a szürke mikrobusz, mely az ütközést már nem tudta elkerülni, vagyis oldalból belécsapódott a Honda – mondják a helyszínen bámészkodó szemtanúk. Az ütközés következtében a Honda teljesen kisodort egy jelzőlámpát.

,,A belvárosból jöttem, zöld volt a kereszteződésben. Szerintem elaludt a hondás, megijedt, nem tudta uralni az autóját. Én próbáltam kikerülni, de nekem jött.”- árulta el portálunknak Chrapovič Ján, a mikrobusz vezetője.

 

Karambol a Furcsán: átment ellenirányba, nekiment egy  mikrobusznak, majd kidöntötte a szemafort!
Chrapovič Ján, a mikrobusz vezetője mutatja a helyszínelőknek, hogy történt a karambol.

,,A mikrobuszban több munkás utazott, szerencsére senki sem sérült meg. A tűzoltóknak sikerült a helyszínen megakadályozni, hogy a Honda kigyulladjon és a környezetre veszélyes anyagok ne szivároghassanak.” – mondta portálunknak Polča Milán, a helyszínen beavatkozó tűzoltóparancsnok. Szerencsére a járdán és a zebrán, ahová a Honda becsapódott, a baleset idejében nem tartózkodtak járókelők. A rendőrség egyenlőre vizsgálja a baleset körülményeit.