Már alakul Kelet-Szlovákia legerősebb médiaháza

A košice:dnes napilap  és a tv:naša új munkatársakat keres

A két média közös erővel hasznos lokális információkkal fogja ellátni a kassaiakat. A hirdetéseken kívül egyéb új szolgáltatásokat is igénybe lehet majd venni. Mindebben a Rádio Kiss is részt fog venni. Ez év októberétől ezek a médiák egy márkanév, a  košice:dnes alatt fognak szerepelni a piacon. Megváltozik az egész tartalmi struktúra, a fejlődés az újság logóján is észrevehető lesz.

A košice:dnes vezérigazgatója, Lukáš Hraňo úgy nyilatkozott, hogy a 2016-os év eleji víziót a legnagyobb kelet-szlovákiai médiaház megalapításáról a tervezett változások megvalósításával lehet elérni.

A košice:dnes (tv:naša) televízió igazgatója, Szaszák György elmondása szerint olyan széleskörű sugárzást és új tévé műsorokat terveznek, amilyet Kassa városa még nem látott.

 

img_9122-edit-2-2
Szaszák György a košice:dnestv (tv:naša)  igazgatója

A košice:dnes napilap főleg grafikai oldaláról változik, de olyan friss rovatokkal is bővül, melyek a kassaiak szükségleteit elégítik majd ki. Olyan újságot akarnak, melyért „ a polgárok a város másik végére is elmennek.“ – mutatott rá a tényekre Dušan Károlyi. Október elejétől működésbe lép a www.kosice:dnes.sk weboldal is.

Alexandra Mihók-Kvietková, a társaság marketing igazgatónője felhívja a figyelmet arra is, hogy az alapvető információkon kívül több speciális kiegészítő szolgáltatást is kínál majd a honlap.

 

ae83b2adcab25c9639fccd69fb24efc1A košice:dnes vezérigazgatója, Lukáš Hraňo és Alexandra Mihók-Kvietková a társaság marketing igazgatónője

Több változás

 A változás a közösségi oldalakat is érinti. Az eredeti tv:naša facebook profilt és Kassa legerősebb facebook oldalát a košice:dnes-t egyesítik.

Az üzlet és a marketing terén a Tabačka Kultúrparkkal, a kortárs művészetek központjával még szorosabb együttműködésbe kezd a társaság.

A košice:dnes napilap 2014 szeptember 12.-én jött létre. Újságterjesztők segítségével a mai napig több mint 10 000 példányban ingyen ingyen juttatják el a város lakosaihoz. 2015- ben a médiaház portfóliójába került a helyi tv:naša televízió és a regionális Rádio KISS. A košice:dnes közösségi facebook oldala és honlapja a legnagyobb online hírbázisa a városnak. A tömegtájékozatatási eszközöket a KRATKY GLOBAL:MEDIA képviseli.

HN,EME