Diák vagy és van kedvenc tanárod, akinek szereted az óráit? Vagy már nem koptatod az iskolapadot?
Elevenítsd fel a régi szép időket és szavazz! Gondolj azokra a tanáraidra, akik kellemes pillanatokat okoztak neked, vagy segítettek abban, hogy sikeres ember váljon belőled. Akik meghallgattak, támogattak, akik szeretik a munkájukat és diákjaikat. Itt egy lehetőség, hogy mindezt megköszönd nekik!

Mutassuk meg, hogy Kassán vannak a legjobb tanárok! Legyen az alapsulis, gimis vagy iparista tanár…
Emlékszel még Gyüre tanárnőre, aki írni tanított a kassai alapiskolában? Vagy Diószeghy Árpád tanár úr izgalmas fizika óráira a gimiben? Ha pedig iparista voltál, biztosan emlékszel Berta tanár úr fergeteges óráira! Mondd el Facebook oldalunkon, kit kedveltél a legjobban és ne felejts el szavazni!

Az az iskola, ahol nem mi ülünk a padban, már nem ugyanaz a hely, ahová jártunk. Lehet egy iskola száz évig egyazon épületben, mégis minden egyes tanéve más lesz. Az iskolát nem a falak teszik. Egyedül a tanárok kölcsönöznek némi állandóságot. Ezért szeretnék mindenkit, aki szlovákiai magyar tanintézményt látogatott, felkérni egy játékra. A feladat egyszerű: visszarepülni képzeletben a diákévekhez és felidézni, melyik tanár órái voltak legszerethetőbbek, leghasznosabbak.

A szavazás, melyet a www.intri.sk portál (a szlovákiai magyar iskolák egykori diákjainak virtuális találkozóhelye) indított, egész Szlovákia magyarlakta vidékeit érinti.

A 2014/2015-ös tanév kiselsősei a Márai Sándor Gimnáziumba és alapiskolában
Márai Sándor Magyar Tanítási Nyelvű Gimnázium és Alapiskola

Szakkay József Szakközépiskola –,,az ipari"
Szakkay József Szakközépiskola –,,az ipari”