A divat és az öltözködés nem csupán a szükséglet egyszerű kielégítése, hanem egy fajta kifejezésmód is, ami sokat elárul arról a személyről, aki a ruhát viseli. Számos márkák, ízlések és különféle trendek vesznek minket körül. Kovács Zsuzsanna, a kassai Star boutique tulajdonosa egy nagyon egyedi ötlettel állt elő a múlt év áprilisában. Az egykori modell – aki bejárta a világot- elmesélte, hogy mindig ruhákkal szeretett volna foglalkozni.

RN_STARBOUTIQUE_ZSUZSIKA002
Kovács Zsuzsanna, a kassai Star boutique tulajdonosa

”Bárhol jártam a világban, mindenhol ruhákat nézegettem. Az volt az álmom, hogy egyszer majd én is ruhákkal dolgozom” – árulta elportálunknak Zsuzsa, a kassai butik tulajdonosa.

A nála kapható csodálatos és exkluzív estélyi – és esküvői ruhák egészen az Egyesült Államokból és Törökországból érkeznek, melyeket számos ”vörös szőnyeges” rendezvényen láthattunk a celebeken. Mivel a divat nagyon fontos szerepet játszik a jelenben, Zsuzsa mindent elkövet, hogy a legújjabb kollekciót tudja behozni és kínálni vásárlóinak. Paris Hilton, Adriana Lima és KatyPerry is viselte azt az egyedi ruhát, mely a szalonban is megtalálható.

katy-perry-JO-7757
Katy Perry is viselte azt a ruhát, mely a szalonban is megtalálható

 

”A legbecsesebb darabom egy Jovanis rövid ruha, mely egy illúziót vált ki, mivel a ruha viselője gyémánt kövekkel van beborítva”

Pozsonyból, Budapestről, de Prágából is jöttek mar vásárlók, akik vették a fáradságot és egészen Kassára utaztak a különleges ruhák megszerzése miatt. Számos híres szlovák futballista és hokista feleségek, külföldön dolgozó modellek,a MissUniverse Kovács Noémi  – és nem utolsó sorban Gáspár Győző is megfordult már a lányával, Evelinnel a Kovács utcai butikban.

A butik tulajdonosa elmondott egy pár hasznos tippet, melyet legfőbbképpen az idei szalagavatóra készülő lányoknak ajánl.

”Az idei szezonra köves, csillogós ruhákat tudnák javasolni, ami kitűnik a többitől, viszont a szinkombinációnak nagyon egyszerűnek és szolidnak kell maradnia ”.

Hozzátette viszont, hogy egy nőnek a legfontosabb az, hogy jól érezze magát – és hogy büszkén viselje a ruhadarabot. Ez a kedvenc idézete különben Coco Chanel­től származik.”A divat első számú parancsa, hogy érezzük jól magunkat a viselt ruhában. Nincs stílustalanabb nő annál, aki bizonytalannak érzi magát a ruhájában”.

Káplár Silvia