Új légijárat indult hajnalban a kassai repülőtérről Varsóba. A lengyelországi összeköttetés fontos a keleti régiónak, mivel eddig csak két repülőtérre – Prágába és Bécsbe volt érdemes repülni, ha más légicsatlakozást szerettünk volna elérni. Varsóból több európai, észak-amerikai, és ázsiai úticéllal bővül a kínálat. A LOT lengyel légitársaság Varsóba tartó Bombardier repülője, első útján ugyan nem telt meg a fedélzet, de néhány utas már most biztos abban, hogy használni fogja az új légivonalat. Sokan a több tucat átszállási lehetőséget tartják vonzónak.

 Én Hollandiába repülök már 5 éve élek ott ez az új járat összeköt az otthonommal.  Most már nem csak Bécsen,  vagy Prágán  hanem Varsón keresztül is remélem csökkeni fognak a repülőjegyek árai.  Modnta portálunknak Sandra Bološinová a járat első utasa.

A Kassának és környékének  Varsón keresztül  az egész világba mint egy 60 új desztinációt  tud nyújtani a járat  mint például Duserdorf,  Hamburg, Koppenhága ahová a nagyon rövid a várakozás mindössze fél óra.  Az utasok hetente hat alkalommal kora reggel repülhetnek a  lengyel fővárosba és még aznap visszaérhetnek Kassára ez akár, egynapos kirándulást vagy üzleti utat is lehetővé tesz.