Ez a nyár sem múlik el a szlovákiai magyarok legnagyobb fesztiválja nélkül. Mivel a koronavírus-járány miatt bevezetett korlátozások enyhítése lehetővé teszi, ezért a szervezők úgy döntöttek, hogy augusztus 21-23 között egy hosszú hétvégébe sűrítve Gombaszög LITE név alatt megrendezik a találkozót, melyre ezúttal is koncertekkel, népzenével, művészetekkel és a semmi mással nem pótolható jó baráti hangulattal várják az érdeklődőket.

A táborozók az esemény három napja alatt 6 rendezvényhelyszín: a Kocsmakert, a Szifon Terasz, a FolkSzöglet, a Chill Szoba, a Korona sátor és a Labirintus udvar által kínált programok, koncertek között válogathatnak. Ezen túl az idén is sor kerül az ismert workshopokra, valamint az életvezetési előadásokra. A zenei felhozatal összeállítása során a szervezők a felvidéki zenekarok színpadra állítására helyezik a hangsúlyt.
Természetesen a Gombaszög LITE-on is összemérhetik erejüket a táborozók a csapatjátékok keretében, a legkisebbeket pedig a Gombaovi várja majd.

Jegyek csak elővételben és korlátozott számban, a tábor honlapján, a www.gombaszog.sk/jegyek oldalon válthatók. A tábor hivatalos pólójának megvásárlására is csak itt, az online jegyelővétel során nyílik lehetőség. A Gombaszög 2020-ra megváltott hetijegyek, ahogyan azt áprilisban bejelentettük, a jövő évi egyhetes fesztiválra érvényesek 2021. július 12. és 18. között.