A rendőrségi jelenlegi információi szerint péntek éjjel 23:30 tájban történt az incidens, amikor is a Jesenná utca egyik lakóházában a 46 éves H. Tibor összeveszett a 45 éves Renátával, amely odáig fajult, hogy a férfi a lábánál fogva lógatta ki a nőt a második emeleti erkélyről, majd elengedte. Renáta próbált kapaszkodni, de minden igyekezete ellenére leesett és olyan sérüléseket szerzett, melyek következtében a helyszínen meghalt.

A rendőrség letartóztatta és vizsgálati fogságba helyezte az alkoholos befolyásoltság alatt álló gyanúsítottat. Amennyiben beigazolódik a bűnössége, akár 15-től 20 évig terjedő börtönbüntetést is kaphat.

Nem az első eset

A JOJ tévécsatorna információi szerint Tibor már hatszor volt büntetve, legutóbb testisértés miatt, a tett elkövetésének idejében is csak feltételesen volt szabadlábon. Ezen kívül már saját bátyját, Dušant is megpróbálta meggyilkolni, mégpedig kést próbált a torkába szúrni. A mentősök gyors kiérekeztének hála, akkor nem történt tragédia. Tibor azzal próbálta védeni magát, hogy a tettet maga a bátyja követte el saját maga ellen.

A kerületi ügyészség ma délután tárgyalja az ügyét.

Forrás: Korzár Košice

A borítókép csak illusztráció