Jaroslav Polaček, Kassa főpolgármestere kiválasztotta két új legbizalmasabb emberét, akiket ma a sajtónak is bemutatott. A főpolgármester irodavezetőjéül Jakub Bubeníket, szóvivőjéül pedig Vladimír Fabiant választotta.

Jakub Bubeník pályafutását a Markíza televzióban kezdte, majd a besztercebányai TV Hronka munkatársa lett, ahol a belső folyamatokért volt felelős. Vladimír Fabian, az új szóvivő eddig a magánszektor marketing szférájában tevékenykedett. A magisztrátus ennek a két tisztségnek a betöltésére nem írt ki pályázatot. Jaroslav Polaček már a főpolgármester választás időszakában jelezte, hogy erre a két posztra olyan egyéneket akar, akiket ismer, akikben megbízhat.

Jaroslav Polaček a sajtót arról is tájékoztatta, hogy júliusban meghirdették a pályázatot a nyolc városi üzem igazgatói tisztségének a betöltésére. Eddig már több, mint 25 pályázat érkezett be, de ez a szám augusztus 15-ig – a pályázati határidőig – minden bizonnyal még tovább fog növekedni -szögezte le a főpolgármester.

/sz/