A freestyle motocross, BMX és gördeszkázás nagy napja

2014. október 25-én 20:00 órai kezdettel negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Sony Xperia Freestyle X-Night, melyre a szervezők egy különleges meglepetéssel várják az extrém sportok szerelmeseit. A Steel Arena közepén álló hatalmas BMX félcső, mely 21 m hosszú, 8 m széles és 4 m magas, Európa legnagyobbja!

„A nézők lélegzete is eláll, ha előben meglátják! Ez a legnagyobb félcső, amit valaha Szlovákián felépítettek,” ‒ lelkesedett a rendezvény támogatója, Jozef Murín a Boardcore Agencytől.

Egy ilyen építményre csak a legjobb BMX-esek és gördeszkások merészkedhetnek. Így az est folyamán ezt a csodát Ján Valent VSA Extreme Teamjének legjobbjai próbálhatják ki elképesztő mutatványaikkal: Erik Figar (BMX), Patrik Fafek (BMX) és Mára Čejchan (gördeszka).

Erik Figar (BMX)
Patrik Fafek (BMX)
Mára Čejchan (gördeszka)

Az év legnagyobb, adrenalindús eseménye során több fellépő is bemutatja tudását, köztük a 8 legjobb motocross versenyző is:

Taka Higashino (29, Japán) – Yamaha YZ 250
Libor Podmol (30, Csehország) – Yamaha YZ 250
Maikel Melero (26, Spanyolország) – Yamaha YZ 250
Erick Ruiz (17, Mexikó) – KTM SX 250
Filip Podmol (18, Csehország) – Yamaha 250
Luc Ackermann (16, Németország) – KTM SX 350
Matej Česák (15, Csehország) – Yamaha 125
Martin Koren (32, Csehország) – KTM SX 250

„Biztos vagyok benne, hogy aki szereti az utcai stílust, imádni fogja az óriási félcsövet és a lélegzetelállító mutatványokat. Amint azt a nézők az előző években megszokhatták, idén is egy különleges meglepetéssel ill. újdonsággal készülünk,” ‒ mondta Jozef Murín a BMX és gördeszka show-ról.

További információk: http://www.fmx.sk
A jegyek megvásárolhatók a ticketportal.sk-n.

Európa legnagyobb félcsöve

Forrás: tlacovasprava.sk