Tisztelt bérleteseink!

Kedves közönségünk!

Íme, mi is, az ötvenéves kassai Thália Színház társulata egy olyan hírrel jelentkezünk, amihez hasonlókat nagyon gyakran olvasunk manapság.

A koronavírus, akár egy világméretű távoltartási végzés, tovább atomizálja, részeire bontja az emberi közösségeket.

Nekünk, színházi alkotóknak, akik hivatásszerűen éppen az emberek, a mindenkori ember viselkedését kutatjuk, megrázó tapasztalatot nyújt látni mindazt a változást, amit egy, az embernél összehasonlíthatatlanul kisebb tényező okozhat annak életében.

A mi életünkben.

Olybá tűnik, bármennyire is szeretnénk, bármennyire is vártuk már és számoltuk vissza az időt, a jubileumi évad negyedik és egyben utolsó előadását nem tudjuk bemutatni Önöknek.

Sajnálattal közöljük, kedves közönség, hogy a Darvas – Pintér: Parasztopera című népies-zenés krimiballada a meghirdetett időpontban elmarad, annak bemutatóját határozatlan időre, de legkésőbb a következő évad idejére elhalasztjuk.

A fenti előadásra megváltott jegyek és bérletek az újonnan kitűzendő bemutatóra is érvényben maradnak. Aki nem szeretne élni ezzel a lehetőséggel, a jegyek teljes összegben,a bérletek pedig előadás-arányosan visszaválthatók a színház jegypénztárában.

A jegypénztár jelenleg csak szűkített munkarendben, előzetes telefonos vagy e-mailes bejelentkezés és időpont egyeztetés után, a koronavírus idején az intézménylátogatásokra vonatkozó szigorú szabályok betartása mellett üzemel.

Az okozott kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük.

Amennyiben a visszaváltás mellett dönt, kérem, gondolja meg, van-e arra mód, hogy az Önnek jogosan visszajáró összeget támogatásként a színházunknak felajánlja? Nagylelkűségét előre is köszönjük!

Kérjük, a karantén idején továbbra is kísérje figyelemmel színházunk Facebook és Instagram oldalát, valamint a www.maradjotthon.thaliaszinhaz.sk oldalunkat. Az oldal tartalmát folyamatosan bővítjük és időközönként a már bemutatott előadásaink felvételei közül és elérhetővé teszünk néhányat. Maradjanak otthon, maradjanak velünk!

Üdvözlettel

Czajlik József, igazgató